Az egyszerű fájlküldés új dimenziója: Kényelem és biztonság egy platformon

Mennyi időt töltöttünk már azzal, hogy a megfelelő eszközt keressük fájljaink gyors és hatékony megosztására? Sokan tapasztaltuk már, hogy egy-egy nagyobb fájl elküldése gyakran fejfájást okoz. De most itt az új online megoldás, ami forradalmasítja a fájlmegosztás világát!

Miért érdemes kipróbálni ezt a szolgáltatást?

  • Minden, egy helyen: A platform lehetővé teszi akár 300 MB-os fájlok egyszerű és gyors megosztását. Ezzel a mérettel az online fájlküldő szolgáltatások élvonalába kerül.
  • Az egyszerűség magasfoka: Regisztráció nélkül is könnyedén küldhetsz fájlokat, csupán egy link létrehozásával. Viszont ha a biztonság a fő szempont, akkor regisztráció után jelszóval is védheted a fájljaidat.
  • Optimális biztonság: A regisztrált felhasználóknak lehetőségük van jelszó beállítására a fájlokhoz, így biztosítva azt, hogy kizárólag a jogosultak férjenek hozzá.

Hogyan használható?

  1. Keresd fel a tatz.hu weboldalt.
  2. Válaszd ki és töltsd fel a megosztani kívánt fájlt.
  3. Ha regisztráltál, akkor adj hozzá jelszót a további biztonság érdekében.
  4. Oszd meg a kapott linket a kívánt személlyel.
  5. A fogadó egyszerűen letöltheti a linken keresztül a fájlt.

Fájlmegosztás: gyors, egyszerű és hatékony.

Ha mindez nem lenne elég, a platformot folyamatosan fejlesztik a felhasználói visszajelzések alapján, így mindig a legújabb és legjobb funkciókkal találkozhatsz. Ismerd meg az egyszerű fájlküldés új generációját!