cheerful man entering details of credit card on smartphone on street

Felejtsd el a meghiúsult rendeléseket – WooCommerce SimplePay

Tudtad, hogy a legtöbb kosárelhagyás azért következik be a webáruházakban, mert a folyamat végén nincs lehetőség egyszerű fizetésre? Amikor a fizetésnél a vásárlóid azt látják, hogy csak utalással vagy utánvéttel tudnak fizetni (utóbbit gyakran plusz díj ellenében), könnyen dönthetnek úgy, hogy elállnak a vásárlástól, és keresnek más lehetőséget. A WooCommerce SimplePay használatával ezt a problémát kiküszöbölheted!

Egyszerű fizetés a WooCommerce SimplePay-jel

A neten a bankkártyás fizetés valósítható meg legegyszerűbben, amiben a WooCommerce webshopokhoz fejlesztett WooCommerce SimplePay bővítmény nyújthat segítséget. A vevő számára csupán néhány kattintás, és már ki is fizette a rendelését. Különösen egyszerű a folyamat, ha korábban mentette a kártyaadatait, így azokat sem kell minden egyes vásárlásnál újra és újra megadnia. A kártyaadatok kezelése természetesen a biztonsági feltételek maximális figyelembevételével történik.

Miért ilyen fontos ez?

Mert ha nem biztosítasz lehetőséget arra, hogy gyorsan és azonnal fizethessenek például WooCommerce Simplepay-jel, meggondolják magukat. Van rá idejük és lehetőségük, és gyakran élnek is vele:

  • Az át nem vett csomagok legnagyobb része utánvétes, ebben az esetben ugyanis a vevő úgy gondolhatja meg magát, hogy még csak a vételár visszakérése miatt sem kell köröket futnia. Ilyen esetekben pedig nem csak a vásárlás hiúsul meg, hanem károd is keletkezik, hiszen Te mr fizettél a kiszállításért.
  • Az utalás mobilbank korában jó alternatívának tűnik, de mégsem az igazi. Nem kötelez azonnali fizetésre, időt ad, így sokszor a vásárló meggondolja magát, mielőtt fizetne, vagy egyszerűen csak megfeledkezik róla. Emlékeztetőt lehet küldeni persze, de ez sem hoz mindig sikert.

A legegyszerűbb és legbiztosabb, ha a vásárló azonnal fizethet, minél egyszerűbben és gyorsabban. A WooCommerce SimplePay bővítménye ezt lehetővé is teszi, ezért minden WordPress alapú webshopnak javasolt alkalmazni.