crowd of people in a city looking at up and taking photographs

Ingyenes hirdetési lehetőség cégek részére

Egy új vagy akár régi cég érdeke az, hogy a különböző adatai megtalálható legyen az interneten. Hirdetés szempontjából rengeteg lehetőség van, hirdethet facebook-on vagy akár a Google-on keresztül. Ezek mindig pénzbe kerülnek.

Milyen hirdetési megoldások érhetőek el?

Leggyakrabban a Google Ads szolgáltatását szokták használni a cégek, webáruházak. Ehhez fel kell keresnünk a https://ads.google.com/ weboldal címet, majd egy regisztrációt követően beállíthatjuk a hirdetéseinket. A Google segíti a munkánkat, ezért a folyamatokon könnyen végig tudunk menni. Fontos, hogy ebben az esetben szükségünk van egy bankkártyára, illetve javasolt egy gmail-es e-mail fiók is (ilyet tudunk ingyenesen regisztrálni).

Ha kampányokban gondolkozunk, akkor érdemes facebook-on is hirdetnünk, itt elég jól tudunk szegmentálni és célozni. Ebben az esetben nem csak a szövegről kell gondoskodunk, hanem érdemes hirdetéshez képet is készítenünk, itt több mindenre is figyelni kell. Ilyen pl.: hogy a képnek csak egy kis százalék lehet szöveg. Ha minél jobb hirdetést csinálunk, akkor többen kattintanak a hirdetéseinkre és nagyobb konverziót is elérhetünk. Természetesen ha hirdetni szeretnénk facebook-on, akkor szükségünk lesz egy profilra, illetve bankkártyára. Figyelembe kell vennünk azt is, hogy a hirdetéseinket megjelenés előtt ellenőrzik, így akár 1 napot is szükséges várnunk, mielőtt megjelennek a hirdetéseink.

Milyen ingyenes hirdetési megoldások érhetőek el?

Az egyik újdonság, ha szakmai cégünk van, legjobb ha rendelkezünk bolttal is, akkor hirdethetünk ingyenesen cégünket a Szakmai Cégek oldalon. Ehhez csak fel kell keresnünk a weboldalt, megadni az adatainkat, kitölteni a szükséges információkat, elérhetőségeket és ingyenesen megjelenhetünk az oldalon. Általában gyorsan elbírálásra kerülnek a beküldött jelentkezések és nem kerül egy forintunkba sem.

Mindenképpen javasoljuk, hogy ahol tudjuk reklámozzuk a cégünket. Az internet erre számos lehetőséget kínál.