Jó szolgálatot tesz az Aldi akciós újság is

A vásárlás életünk rendszeres és elengedhetetlen tevékenységévé vált, azért is mert a városiasodás révén egyre kevesebb idő és lehetőség áll rendelkezésünkre saját magunk termeszteni például zöldségeinket.

Bevásárláskor, büdzsétől függően, szigorúan az elkészített listára fókuszálunk vagy ha lehetőség van rá, egyéb termék is bekerül a kosárba. Ám ha alacsonyabb pénzösszeggel rendelkezünk, megengedhetünk maguknak 1-2 plusz terméket, ha figyelünk az üzletekben levő akciókra.

Honnan értesülhetünk az Aldi akciókról?

Ha az Aldiban tervezünk vásárolni rendelkezésünkre áll pár lehetőség, hogy kihasználjuk az adott hétre szóló akciókat. Vegyük elsőként a már híressé vált Aldi akciós újság példányait. Régebb a klasszikus, nyomtatott verzió jelentette a fő információ forrást – aktuális akciók kiemelt termékeknél, mikor vásárolhatok meg a termékek stb.

Azonban, mint régen, most is fennáll a „veszélye” annak, hogy pont a mi postaládánkba nem kerül újság, vagy eláztatja az eső. Mára már sokkal szélesebb körű forrásokból választhatunk, mint például akciós újságokat egy helyre gyűjtő akcióleső weboldalak.

De ne feledkezzünk meg az Aldi saját honlapjáról sem vagy a letölthető Aldi app-ről, ahol szintén ingyenesen és kényelmesen átlapozhatjuk a digitális újságot, kedvező akciókat keresve.

Hogy biztosan részesüljünk egy akcióban, érdemes alaposan megfigyelni melyik Aldi üzletben érvényesek, milyen időszakban és mekkora mennyiséget vásárolhatunk alacsonyabb áron vagy kedvező feltételek között.