photography of a man using vape

Mennyire elérhető ma az e-cigi e-liquid?

Egyre többen ismerik fel a dohányzás káros hatásait, és próbálnak alternatívát találni helyette. Az elektromos cigaretták nem ma kezdték a pályafutásukat, és az utóbbi időben Magyarországon is számos helyen elérhetők.

Míg azonban 10-15 éve egy e-cigi csupán egy új, de eléggé buta eszközt jelentett, már jelentősen tovább fejlődött. Fellendült a teljes iparág is, ami kiszolgálja az e-cigi tulajdonosok jelentős méretű táborát.

Mi az az e-liquid és hol lehet besszerezni?

Az e-liquid egy olyan folyadék, melyet az elektromos cigarettában lehet felhasználni. Az elpárologtatásával az eszköz olyan gőz halmazállapotú anyagot hoz létre, mely már belélegezhető, és az összetevőitől függően különféle anyagokat juttat a szervezetbe.

A dohányzásról átszokók számára az egyik ilyen fontos anyag a nikotin, hiszen enélkül komoly hiányérzet alakulhat ki, és nehéz a váltás. Emellett az e-cigi e-liquid aromákat is tartalmaz, így ma már a lehető legváltozatosabb ízekben lehet élvezni a termékeket. Természetesen nagy számban léteznek nikotinmentes e-liquidek is.

Napjainkra eljutottunk oda, hogy nem csak az elektromos cigarettára szakosodó webshopok léteznek, hanem az e-liquideket is nagy számban vonultatják fel a megfelelő e-boltok. Szinte döbbenetes az az ízkavalkád, mely rendelkezésre áll.

E-liquid elérhető csokis, áfonyás, almás, amarettós, banános, vaníliás, epres, kávéc, cappuccinos, dinnyés, mangós, málnás, szőlős, tofifis ízben, de ha azt gondolnánk, ezzel vége a sornak, akkor nagyot tévedünk. Szinte nem is található olyan e-liquid bolt, ahol több tucatnál kevesebb íz található, hiszen még nem is beszéltünk olyan egyedi ízekről, mint például a hupikék törpikék, a dark lager, a dohány, a hamu vagy sex on the beach.

Az e-liquid beszerzése sem okoz semmilyen problémát, hiszen elég a kiválasztott termékeket a kosárba dobni, majd elküldeni a megrendelést. A futár pedig hamarosan már érkezik is az általunk kért e-cigi e-liquid csomaggal.

Figyelem! Ez a cikk nem számít sem dohánytermékek, sem az azt helyettesítő termékek reklámjának, illetve nem értelmezhető tanácsadásnak sem.