samsung galaxy s22

Miért olyan menő egy Samsung Galaxy S22?

A Samsung tokok is nagy választékban állnak rendelkezésre, melyek használatával megőrizhetjük telefonunk értékállóságát, továbbá egyéniségünknek megfelelő megjelenést is adhatunk készülékünknek.

A három kamerás Samsung Galaxy S22

A Samsung Galaxy S22 mobiltelefon igazán különleges színekben kapható. Nehéz a választás, hogy a fantomfeketét, a fantomfehéret, esetleg a rózsaaranyat vagy a sötétzöldet válasszuk. Egyik szebb, mint a másik. Valóban nagyon ragyogó árnyalatokban pompáznak.

De nem csak ezért érdemes ezt a készüléket választani. A nightography, azaz az éjszakai felvétel funkcióval sokkal részletesebb és élénkebb, színesebb képeket készíthetünk rossz fényviszonyok mellett is. Amellett az automatikus keretezést is kihasználhatjuk, ami lehetővé teszi, hogy akár 10 személyre is fókuszáljon a kamera automatikusan.

Mozgás közben is nagyon jó felvételeket készíthetünk vele, mert a videokép-stabilizátor csökkenti a rázkódást. A hátlapon három kamera kapott helyet.

Ez a készülék igazán megérdemli, hogy egy strapabíró, hozzá illő tokot válasszunk. Ilyen lehet például a Samsung Galaxy S22 tok LED View gyári fliptok LED fény kijelzéssel szürke színben, de elérhető a sötétzöld, sötétkék, fekete és a nagyon menő burgundy színben is.

LED View gyári fliptok LED fény kijelzéssel, forrás: smardiszkont.hu

Fliptok, mely TPU anyagból készült. Természetesen prémium minőségben. Fliptok, azaz nyitható, de a fedlapjába ledeket építettek be, melyek által nemcsak a beérkezett hívásokról, üzenetekről, értesítésekről kaphatunk jelzést, de a pontos időről és az akkumulátor töltöttségéről is. A front oldalon lévő védőlap oldal irányban nyitható.

Az Alphajack Samsung Galaxy S22 tok, melynek anyaga szintén TPU, a hátlapon csúsztatható kameralencse védővel rendelkezik, ezáltal különleges védelmet nyújt a készülék három kamerájának. A tokon nem tapad meg az ujjlenyomat, az szennyeződések könnyen eltávolíthatók. Biztonságos a fogása, nem fog kiesni a kezünkből. Jól védi az okostelefonunkat a használat során adódó a karcolódásoktól. A közkedvelt fekete, matt kék és rózsaszín színekben kapható.

Alphajack Samsung Galaxy S22 tok, forrás: smardiszkont.hu