Milliókat spórolhatsz és rengeteg idegeskedést a műszaki átadás könyvvel

Általában egy életben pár alkalommal költözünk saját lakásba vagy házba, így szeretnénk tökéleteset választani. Sajnos ilyen nem létezik, még akkor sem, ha egy profi céget bízunk meg az építéssel vagy pedig a felújítással.

Ezért fontos a műszaki átvétel

Bármilyen céget bízunk meg ingatlan építésével vagy felújításával kapcsolatban, hibák és problémák előfordulhatnak, amit rosszabb esetben a kivitelező szeretne eltitkolni. A legnagyobb hibákat könnyedén fel tudjuk tárni, viszont a legtöbb probléma csak később fog jelentkezni, egyszerűen azért, mert nem minden esetben tudjuk, hogy mit kell néznünk. Ezek milliókat jelenthetnek és ami nem mérhető pénzben az a sok idegeskedés ami ezzel jár.

Mit kell pontosan nézni egy műszaki átvétel esetében?

Ha röviden kell válaszolni a fentebb említett kérdésre, akkor mindent. Ha kicsit szeretnénk jobban kifejteni, akkor a hideg és meleg burkolást, ajtókat, fürdőszobát, csapokat, szanitereket, festést, szegélyeket és az elektromos hálózatról még nem is beszéltem.

Egy teljes összefoglaló csekklistával

A műszaki átadás ebook egy olyan letölthető könyv, ami témakörökre bontja az átvétellel kapcsolatos teendőket és a legjobb az egészben, hogy a végén tartalmaz egy 3 oldalas csekklistát is. Így a műszaki átvételnél már támaszkodhatunk egy mankóra ami mindig nálunk lehet és ezzel együtt vehetjük át az elvégzett munkát. Ez a könyv tényleg milliókat spórolhat meg nekünk.

A könyvet Szarvas Norbert írtam, aki 2019-ben költözött egy újépítésű lakásba és rengeteg nehézségeken és szenvedések árán tudta átvenni a lakását. Ezért is született meg ez a könyv, hogy másnak ne kelljen végigmenni ezeken a szenvedéseken.

+1 jogi megfelelés és jegyzőkönyv

A könyvben szó lesz, hogy az építtetőnek milyen jogszabályoknak kell pontosan megfelelni, ami nem egy elhanyagolható szempont, ha mi is tisztában vagyunk a törvényekkel.