Roller Mágus – elektromos roller szerviz Budapesten

Bár még nem mindenkinek van, de ma már egyre többen használják ezt a praktikus és kényelmes közlekedési eszközt. Ha csak pár kilométeres utazásról van szó, vagy ha messzebb van az a tömegközlekedési eszköz, melyhez időre kell odaérnünk, akkor ez nemcsak költséghatékony megoldás, de gyors is. Érdemes kihasználni a benne rejlő lehetőségeket.

Bár régen a gyermekek kedvelt játékszere volt, mára már egyre inkább elfogadott a jelenléte a közlekedésben is.

Most vásároltam – fontos a karbantartás?

Egy igazán jó és megbízható elektromos roller – különösen akkor, ha nem használtan vesszük, elég drága mulatság, gyakran többe is kerül, mint egy tíz éves autó. Ezért is nagyon fontos rollerünk rendszeres karbantartása, ami még mindig lényegesen olcsóbb, mintha elhanyagoljuk. A javítási költség igen magas lehet, ha lestrapáljuk rollerünket, és nem fordítunk kellő figyelmet a szervizelésre.

Elektromos roller szerviz Budapest

Érdemes ellátogatni a Budapest IX. kerületében működő Vaskapu utcai szervizbe, ahol felkészült és hozzáértő csapat dolgozik korrekt árakon és rövid határidővel. Szolgáltatásaikra többek között a rugalmasság, közvetlenség jellemző – mindez maximális szakmaiság mellett.

Amit ők nem tudnak megoldani, azt valószínűleg nem is lehet, bár ezt igen kevesen vállalják fel. Csomagajánlataik népszerűek, sokan élnek az úgy nevezett szezon felkészítő csomaggal. Itt beállítják a fékeket, minden csavart alaposan átnéznek, utánállítanak. A csomag része még egy teljes mosás is, valamint a gumikerekek ápolása is.

Javítás vagy karbantartás?

Persze van, amikor nem tudjuk elkerülni a javíttatást, ilyen például, ha defektet kapunk, vagy valamilyen mechanikai sérülés történik.

Azonban, ha élünk a lehetőséggel, és rendszeresen átnézetjük járgányunkat, akkor nem ér minket meglepetés. A szervizben észre fogják venni, ha valami kilazult, megrepedt, eltömődött, kiesett, és orvosolják a hibát.

Soha ne várjuk meg, míg a kis hibából nagyobb lesz. Óvjuk magunkat, és a közlekedésben részt vevő többi szereplő testi épségét is.

Név: Roller Mágus
Cím: 1097 Budapest Vaskapu utca 7
Telefonszám: +36 20 252 2604
Weboldal: https://rollermagus.hu/