Tippek és trükkök a bevásárlási számla csökkentéséhez a Lidl újság segítségével

Lehet, hogy már most is remekül járunk, ha a Lidl-ben vásárolunk, de ezekkel a tippekkel még többet spórolhatunk a bevásárlásokon. A Lidl gyorsan jelentős szereplőjévé vált az élelmiszerpiacnak, friss elemzések szerint 6,2%-os piaci részesedéssel bír. Ez pedig nem kis dolog, figyelembe véve, hogy sokkal később indult a magyar piacon.

A hét választása

A Lidl heti rendszerességgel számos élelmiszer-ajánlatot indít el, amelyek a megfelelő módon a Hét választása nevet viselik. Ezek a kedvezményes ajánlatok húsra és zöldségre egyaránt vonatkoznak, így a heti étkezéseket ezek alapján tervezhetjük meg, és egy kisebb vagyont spórolhatunk. Az új ajánlatok minden csütörtökön indulnak.

Megfelelő időzítés

A Lidl minden héten különleges termékekre vonatkozó ajánlatokat mutat be. Ezeket az új ajánlatokat csütörtökönként és vasárnaponként frissítik, és a következő pár akciót már előre láthatjuk a Lidl újság segítségével.

Érdemes tehát rendszeresen ellenőrizni ezeket az ajánlatokat, és beírni a naptárba, ha valami, amire szükségünk van, akciós árat kínál a jövőben.

Kora reggeli akciók

Sok nagy szupermarket késő estig halogatja a minőségmegőrzési idő végéhez közeledő termékek árát. Nem így van ez a Lidl esetében, amely gyakran már a nap elején csökkenti az árakat.

Tehát egy gyors kiruccanás a Lidlbe munka előtt ugyanolyan valószínűséggel fog akciós árakat találni, mintha hazafelé ugranánk be a boltba.

A Lidl szeret nagy feltűnést kelteni, amikor új üzletet nyit, és különleges üdvözlő kártyákat osztogat, amelyekkel bizonyos összeg feletti költés esetén és a kártya felmutatásával ingyen kaphatunk egy terméket.

Ezek az ajánlatok általában hat hétig tartanak, és az ingyenesen kapható termékek hétnaponta változnak. Érdemes tehát az akciós újság oldalait lapozni, és az újonnan nyíló boltokba is ellátogatni.