vicces macska nevek

Vicces macska nevek

Talán majdnem mindenki elmondhatja, hogy ismer legalább egy olyan embert, aki macskával osztja meg az otthonát és roppantul szórakoztató névre esett a választása. Néha, ha csak halljuk a cicamica nevét és jót szórakozunk rajta, hiszen meg is lepődünk, hogyan jutott ez a név az illető eszébe.

Talán az is megeshet, hogy feltesszünk a kérdést, hogyan esett pont erre a névre a választás? Vagy talán mi magunk is megkaphatjuk ezt a kérdést, ha bohókás elnevezést választunk.

Ebben a cikkünkben összegyűjtöttünk néhányat a vicces macska nevek közül. Ezeket akár lehet használni inspirációként, vagy csak lehet egy jót kacagni.

Étel inspirálta macska nevek

Vannak olyan alkalmak, amikor pont egy étel inspirál minket, milyen nevet adjunk a szőrgombócunknak. Megeshet, hogy a cicusunk olyan elánnal eszi élete első sertésszeletét, hogy a végén Sertészselet elnevezést kapja. De az is megeshet, hogy a cheddar sajt a kedvence és illik is a négylábúra a Cheddar név. De ezeken kívül lehet Húsgombóc is, ha kicsit teltebb megjelenése van. Ha szép barna színű cicánk van és ha ránézünk egy csokoládés muffin jut eszünkbe, akkor lehetséges, hogy a Muffin név a tökéletes választás.

Hírességek inspirálta macska nevek

Amikor eldöntjük, hogy egy új háziállatot fogunk tartani, a névadásnál bármi számunkra tetsző nevet adhatunk, hiszen a döntés a mi kezünkben van és szabadjára engedhetjük fantáziánkat. Ennek eredménye, hogy megszületett például a Katy Purry cica név. Ezen kívül van Chuck Norris és Obama cicus is, akik hírességek neveit viselik.